Maailman notkein nainen tyttökalenterissa – uskomattomia asentoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläissyntyinen Zlata on tullut maailmalle tutuksi ällistyttävän notkeutensa ansiosta, jota hän on kernaasti esitellyt erilaisissa tapahtumissa ja televisio-ohjelmissa. Nyt nainen on julkaissut sensuellin, mutta hengästyttävän kalenterin.

Kuva: Fets-fash.com
Kuva: Fets-fash.com

Zlatan kalenterikuvat ovat samaan aikaan seksikkäitä ja kutkuttavia. Kaunotar taipuu upeissa otoksissa mitä mielenkiintoisimpiin asentoihin, joista moni kanki-Kaikkonen vain haaveilee. Kalenterikuvat panevat varmasti ainakin miessukupuolen mielikuvituksen laukkaamaan, sillä näyttää, että naisen asennoilla ei olisi mitään rajaa.

Zlata on vaaleahiuksinen voimistelijataustan omaava taiteilija. Nykyään Saksassa asuva 27-vuotias neitokainen saa ängettyä itsensä 50 x 50 senttimetrin kokoiseen laatikkoon, vaikka hänellä itsellään riittää pituutta 176 sentin verran, RocketNews24.com-sivusto muistuttaa.