Mies, näitä romanttisia elkeitä naisesi rakastaa: ”Nyt on aika aktivoitua!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monille tulee romanttisesta illasta mieleen spagettiannoksen edessä kynttilänvalossa istuva Kaunotar ja Kulkuri. Romantiikka ei kuitenkaan vaadi paljon rahaa maksavia puitteita tai ylimalkaisia tekoja. Yleensä yksinkertaisin on kauneinta.

Nyt naiset ovat listanneet Elite Dailyn artikkeliin kymmenen romanttista asiaa, joita miehet voisivat heidän mielestään tehdä enemmän. Etenkin pitkässä suhteessa pienet ja merkitykselliset hetket saattavat unohtua liian helposti. Ensimmäiseksi naiset listaavat halauksen, jonka miehet antavat heille takaapäin. Lämpimään syliin kaappaaminen on oikeasti ihanaa, ja mies voisi tehdä sen koska vaan ja spontaanisti, vaikka kesken kauppareissun.

Kun mies ei ole naisensa vieressä, voi hän soittaa neitokaiselle hyvän yön puhelun ennen nukkumaanmenoa. Mikään tekstiviesti tai lähetetty kuva ei korvaa sitä, kun mies toivottaa rakkaalleen kauniita unia. Ikävää varten mies voi antaa vanhan t-paitansa naiselle, joka niin ikään osoittaa romanttista ajattelumallia.

No niin, ja nyt kaikki urheiluhullut miehet kuulolle! Erilaisten pelien ja urheiluohjelmien välissäkin voi harrastaa seksiä. Naiset ovat todennäköisesti vain otettuja siitä, että pitkästä aikaa mies huomaa myös heidät, vaikka televisiossa pelataan jääkiekkoa. Nykypäivänä lähes kaikilla naisilla on oma auto ja ajokortti, mutta joskus mies voisi osoittaa suuren romanttisen eleen ja tarjota kullalleen kyytiä.

Romanttisiin hetkiin eivät kuulu lauseet: ”Beibe mä tahdon nuolla sun varpaita”. Vaikka oma rakas varmasti tukee miestään hänen fetissiensä kanssa, ei niitä kannata kertoa kynttilänvalon ja suitsukkeiden siivittämässä illassa. Myös se, että mies tekee selväksi naisen viehätyksen arvon, on monen naisen mielestä maailman romanttisin asia. Miehen kannattaa kertoa naiselle, jos hän saa huutamaan hulluna himosta.

Jos mies huomaa naisessaan pienetkin muutokset tai ylistää monille mitättömiä kohtia naisen vartalossa, voidaan sanoa romantiikan kukoistavan. Mies muistaa oman rakkaansa tuoksun ja nuuskuttelee kultaansaa romanttisesti. Aidossa rakkaudessa mies ihailee ja vaalii koko pakettia, eikä myöskään unohda tuikitärkeää romantiikkaa.