Kyllästynyt flunssakierteeseen? Tämä maski auttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aasialaisia näkee usein pukeutuneena kasvomaskiin, jonka avulla he välttävät hengittämästä sekä ilmansaasteita että haitallisia bakteereita. Nyt Aasiassa kuluttajamarkkinoille on tullut massiivisen kokoinen muovipäähine, joka muistuttaa hyvin paljon karanteeniiasulta tai hitsausmaskilta.

YouTube
YouTube

Tavalliset kasvomaskit eivät estä haitallisia saasteita tarttumasta silmiin ja muualle ihoon, joten nyt avuksi on keksitty USB Pollen Blocker. Nailonista valmistettu keltainen huppu vedetään pään yli ja siinä on oma ikkuna maailman katselemista varten.

Päähineessä on myös oma tuuletin, joka käynnistyy USB-kaapelin avulla. Toisin sanoen suojahuppu päässä tulee jatkuvasti olla jonkinlaisen virtalähteen lähettyvillä. Thanko-yhtiön keksimän hupun hinta ei kuitenkaan huimaa päätä, sillä se on vain 28 dollaria, RocketNews24-sivusto uutisoi.