5 liikettä, jotka mies voi oppia erotiikkahitistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet naiset ovat innosta kihisten lukeneet kolme Fifty Shades of Grey -kirjasarjan eroottista kirjaa. Kyseisiä sivuja on käännelty julkisilla paikoilla, kuten bussissa ja junassa, jalat tiukasti ristittyinä. Kirjasarjan sankari Christian Grey tuntuu olevan jokaisen naisen salainen fantasia, mitä tulee mieshahmon käsitykseen seksistä ja rakkaudesta.

Urokseen on onnistuttu kiteyttämään romanttisten haaveiden kliseet sopivalla ylilyönnillä. Superrikas, yli-inhimillisen älykäs ja jumalaisen komea bisnesmies Christian Grey pyörryttää kokemuksellaan nuoren ja viattoman opiskelijatytön, Anastasia Steelen päätä. Ei ihme, että kotiäitien seksielämä on muuttunut villimmäksi.

Myös tavalliset tallaajat haluavat nyt suupalloja ja ruoskia makuuhuoneeseensa, koska ne assosioidaan herra Greyn viiltävän syvään intohimoon, kontrollinhaluun ja uskomattomiin nautinnon tuottamistaitoihin. Eräs suurimmista opetuksista on Your Tango -sivuston mukaan kirjasarjassa nähty esileikin määrä. Koko novellikokoelma on pelkkää juovuttavaa leikittelyä lihalla, mitä jokainen nainen rakastaa.

Minuutin taputtelun sijaan jokainen mies voisi todella ottaa kaiken irti edessään olevasta naisvartalosta. Hyväily suulla, käsillä ja muilla ruumiinosilla seksileluista puhumattakaan on nyt sallittua. Miehen on hyvä myös todella opiskella seksuaalisuuden saloja. Christian Greyn viehätysvoima on siinä, että hän tietää paljon seksistä ja osaa etsiä sopivia tapoja tuottaa Anastasialle nautintoa.

Lisäksi on intohimo, joka on Fifty Shades of Grey -kirjoissa räjähtävää laatua. Parin seksuaalikemia voisi olla omiaan sytyttämään huoneen kuin huoneen tuleen. Jokainen mies voi herättää naisensa sisäisen liekin palamaan kohtelemalla häntä ainoana naisena koko universumissa. Kun neito on urokselle kaikki kaikessa, suhde elää vahvemmin kuin koskaan.

Tasa-arvoisuuden maailmassa tämä voi tulla yllätyksenä – nainen haluaa miehen omistavan hänet. Kauniimman sukupuolen edustaja voi tuntea todellista turvaa, kun vahva mies suojelee häntä. Kyse on alitajuisesta vietistä. Kun kaksilahkeinen ymmärtää tämän, hän uskaltaa olla aidosti mies suhteessa. Samalla pari voi kasvattaa suhteen sisäistä latausta kehittämällä neuvottelutaitoja. Vaikka mies turhautuisi sinusta ja sinä hänestä, ratkaisun etsiminen molempien eduksi toimii. Suhdetta voi ennustaa pitkäikäiseksi, jos tämä asia toimii pariskunnan välillä.