Ystävänpäivän paras lahjaidea – oman miehen peniksestä kopio dildoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälineiden kavalkadi on kasvanut ja myös niiden ulkonäkö on kehittynyt vuosien saatossa yhä futuristisempaan suuntaan. Silti monet naiset suosivat mahdollisimman aidolta penikseltä näyttävää ja tuntuvaa dildoa ja nyt sellainen on mahdollista tehdä itse.

LoveHoney
LoveHoney

Markkinoille on tullut Clone-A-Willy -puuhasetti, jonka avulla voi valmistaa miehen peniksestä identtisen kopion vibraattoriksi. Paketin mukana tulee tarkat valmistusohjeet ja esimerkiksi aviomiehet voivat tehtailla vaimolleen täydellisen kopion sukupuolielimestään poissaolojen ajaksi. Tuttu ja turvallinen ulkonäkö saa neitokaiset varmasti huokailemaan ihastuksesta, sillä harvoin mikään lelu korvaa alkuperäistä lemmensauvaa.

Realistinen vibraattori on myös hauska lisä sänkypuuhiin, jos eroottisiin leikkeihin ei tahdo kolmatta henkilöä mukaan. Aikuisten seksivälineitä myyvän Lovehoneyn mukaan tuotteen ohjeissa kehotetaan hankkimaan lisämateriaalia kopiota varten, mikäli sukupuolielimen pituus ylittää 22,5 senttimetriä.