Avioliitto miehen kanssa ei toiminut – nainen avioitui koiransa kanssa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus avioliitto ei toimi, ja se voi tuottaa tuollaiseen tilanteeseen joutuneelle ihmiselle katkeruuden tunteita. Tällöin ihminen voi esimerkiksi päättää, ettei enää koskaan anna itsensä rakastua uudestaan.

Nyt eräs brittinainen on kuitenkin reagoinut pettymykseen hieman eri tavalla. Amanda Rogers meni nimittäin naimisiin koiransa Sheban kanssa Kroatiassa. Splitin kaupungissa järjestettyyn epätavanomaiseen seremoniaan osallistui 200 ihmistä. 46-vuotias Rogers oli ollut 20 vuotta aiemmin ollut naimisissa miehen kanssa, mutta liitto ei kestänyt.

– Sheba on ollut elämässäni vuosia, saanut minut nauramaan ja lohduttanut minua, kun olen ollut maassa. En voisi toivoa enempää elämänkumppanilta, kertoi nainen Metro-lehdelle.