Mikä ero! Demi julkaisi meikittömän selfien – vertaa pakkelikuvaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulajatar Demi Lovato päätyi äskettäin julkisuuden keskiöön, kun hänen alastonkuvansa vuosivat verkkoon. Niissä tähti nähtiin sängyssä entisen poikaystävän Wilmer Valderraman kanssa. 21-vuotias Lovato kuherteli otoksissa avoimesti 34-vuotiaan näyttelijän kanssa.

Demi on luonnonkaunis kaunotar, voitaneen todeta myös hänen uusimmasta Instagram-otoksestaan. Siinä tähti nähdään vasta heränneenä ilman meikkiä. Lovato näyttää varsin erilaiselta vanhemmassa meikkiotoksessa. Kumpi on enemmän mieleesi?

Alastonkuvien vuotamisen jälkeen poptähti kirjoitti Twitteriinsä espanjaksi ”Soy fuerte. Soy luchadora. Asi que no me subestimen.” Se kääntyy suomeksi vapaasti käännettynä ”Olen vahva. Olen taistelija. Älkää aliarvioiko minua.” Lovatosta levisi myös viime elokuussa alastonkuvia, joten tilanne ei tule hänelle eteen ensimmäistä kertaa.