Jenelle Evansin poikaystävä hyökkäsi appivanhempaansa kohti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. Hän menetti sekoilunsa vuoksi myös ensimmäisen lapsensa huoltajuuden.

Nyt nainen odottaa toista lastaan yhdessä poikaystävänsä Nathan Griffithin kanssa. Teen Mom 2 -realitysarjaa tähdittävä pari on nyt joutunut tukkanuottasille Jenellen äidin ja Jace-pojan virallisen huoltajan Barbara Evansin kanssa. Isoäiti oli varoittanut Nathania ajamasta Jenellen autolla, koska mahdollisen onnettomuuden sattuessa raskaana oleva nainen menettää sekä autonsa että vakuutuksensa. Nathan sanoi ymmärtävänsä asian.

– Poikaystävät romuttavat kaikki hänen autonsa, Barbara jatkoi valittamista.

Sen jälkeen mummo oli alkanut kiroilla ja Nathan pyysi naista poistumaan kotoaan, koska hänen katonsa alla ei käytetty lasten kuullen moista kieltä. Asiasta suivaantunut Barbara haistatteli Nathanille päin kasvoja.

– Olet mahtava äiti. Tyttäresi oli koukussa heroiiniin, todella hienoa Barbara, Nathan näpäytti takaisin.

Tilanne äityi raivokkaaksi riitelyksi ja Barbara puolusteli, ettei ollut pannut heroiiniruiskua tyttärensä käteen. Nathan sanoi, että jos nainen olisi ollut parempi äiti, ei tyttö olisi edes aloittanut huumeiden käyttöä, RadarOnline.com uutisoi.