Opiskelijatyttö masturboi Skypessä rahan takia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Opiskeluaikoina monen lompakko ammottaa tyhjyyttään ja tililtä ei välttämättä löydy muuta kuin pennosia. Mikä siis neuvoksi tällaisessa pulmatilanteessa? Eräs tyttö ratkaisi asian seksillä.

Mystery Kappa Deltan opiskelijatyttö myönsi nimittäin masturboineensa Skypessä halukkaiden silmien edessä. Troyn yliopistossa opiskeleva neitokainen kertoi tehneensä tämän rahan takia. Keskustelu päätyi myöhemmin Reddit-sivustolle, jossa siitä syntyi melkoinen soppa. Suuri osa keskustelun viesteistä jouduttiin sittemmin poistamaan.

Tarinassaan opiskelijatar kertoi olevansa iloinen siitä, miten on toiminut, koska opiskelujen päätyttyä hänellä ei ole lainkaan opintolainaa. Hän sai kuitenkin kirjoituksestaan runsaasti kettuilua osakseen sivustolla.