Tutkimus: Älykkyydellä ja seksin määrällä on suora yhteys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että fiksut ja koulutetut ihmiset harrastavat enemmän seksiä, ja nyt jälleen yksi tutkimus on tullut samaan tulokseen. Brittitutkijat huomasivat, että arvostetuissa opinahjoissa, kuten Oxfordin ja Cambridgen yliopistoissa, opiskelevat harrastavat enemmän seksiä kuin opiskelijat keskimäärin.

Seksin lisäksi fiksut opiskelijat valvovat pidempään, käyttävät enemmän kannabista ja kokeilevat seksissä uusia asioita, Esquire-lehti raportoi. Tutkimuksen tilasi seksivälineiden nettikauppa Lovehoney.co.uk. Verkkokaupan mukaan arvostettujen yliopistojen oppilaat kuluttavat keskimääräistä enemmän rahaa seksivälineisiin, ja siksi asiaa haluttiin tutkia tarkemmin.

– Syy lienee todennäköisesti siinä, että he ovat avomielisempiä ja älykkäämpiä, Honey-seksikaupan edustaja Annalisa Rose kommentoi tulosta Esquire-lehdelle.

Aikaisemmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että älykkäämmät ja paremmissa työpaikoissa olevat ihmiset harrastavat enemmän seksiä kuin muut. Syyksi on usein veikattu älykkäämpien ihmisten muita suurempaa seikkailunhalua ja halua tyydyttää omia tarpeita aktiivisemmin. Samoilla seikoilla on seksin lisäksi samanlainen vaikutus myös huumeiden käyttöön.