Nyt sattui! Lisko luikerteli peniksen sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehen peniksen sisään luikerrelleesta ankeriaasta, ja jokainen voisi luulla tapauksen olevan todella ainutlaatuinen. Nyt kuitenkin eräs luonnon kanssa syvää yhteyttä etsinyt mies joutui hakeutumaan sairaalahoitoon seikkailunsa päätteeksi – miehen penikseen oli tunkeutunut pieni jalaton lisko.

YouTube
YouTube

Hippiaatteinen mies oli karannut alastomana luontoon ottamaan yhteyttä seksuaalisuuteensa. Hän nautti maisemista ilkosillaan puita halaillen ja nurmikolla istuskellen. Valitettavasti kaikki ei mennyt yhtä ruusuisesti kuin hän kuvitteli, sillä sattumalta hänen virtsaputkeensa luikerteli pieni lisko. Mies joutui hakeutumaan ensiapuun vaimonsa kanssa, sillä hänen peniksensä oli turvonnut hälyttävän suureksi.

Tutkimuksissa selvisi, että lisko oli luikerrellut tiensä miehen virtsarakkoon saakka. Lääkäri joutui poistamaan liskon samaa reittiä, mitä se oli mennytkin. Valitettavasti lisko ei selvinnyt reissusta hengissä, mikä tuntui harmittavan luontoa rakastavaa miestä. Tosielämän tapauksesta kerrottiin TLC-televisiokanavan suositussa Sex Sent Me to the ER -sarjassa.