Jennifer Lopez seksikkäin nelikymppinen? Kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopezin huhuttiin taannoin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista, mutta pari on sittemmin tavattu jälleen yhdessä. Televisio-ohjelmien tekemiseen viime aikoina keskittynyt JLo nähtiin taannoin myös konserttilavalla.

Nyt Lopez on kuvattu saapumassa Los Angelesin Nokia-teatteriin, jossa kuvattiin American Idol -ohjelman finaalilähetyksiä. Samalla hän vahvisti paikkaansa maailman seksikkäimpien nelikymppisten julkkistähtien kärkijoukossa.

40-vuotias laulajatar on julkaisemassa uutta musiikkia. Jennifer Lopez julkisti äskettäin A.K.A.-levynsä kannen Twitter-tilillään. Jennifer Lopez ei ole juuri muuttunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat taannoin lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Lopez ei kommentoinut väitteitä.