Nuoleva nallekarhu naisten seksileluna – korvaa hieromasauvan tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet lukuisista seksileluista, joiden ulkonäköä on yritetty peittää tavalliseksi esineeksi naamioimalla. Markkinoilla on muun muassa limonaditölkkejä, taskulamppuja, muffinssikoristeita ja kumiankkoja, jotka toimivat hämäävästä ulkonäöstä huolimatta aikuisten erotiikkavälineenä. Pienimmät vibraattorit on esimerkiksi naamioitu huulipunan ulkonäköön.

Nyt markkinoille halajaa IndieGoGossa lahjoituksia ja sijoituksia keräävä seksivälineprojekti Teddy Love. Ideana on tuoda makuuhuoneisiin pehmoiselta nallekarhulta näyttävä lelu. Nallella on kuitenkin salainen ominaisuus, sillä sen kuono toimii naisen sukupuolielimiä hyväilevänä vibraattorina. Mieleen saattaa kuitenkin nousta muutama käytännön asia.

Kuinka nallekarhun kuono puhdistetaan ilman, että koko lelu kastuu? Kaikki tietävät, että erotiikkavälineiden puhdistaminen on tärkeä osa omaromantiikkaa. Samalla voisi kysyä, että eikö kukaan koe kiusalliseksi masturboida lasten lelulta näyttävällä esineellä? Markkinoilla on runsaasti asiaan tarkoitettuja välineitä, eikä kymmenellä eri tärinällä varustettu nalle tuo periaatteessa mitään uutta tullessaan.

Projekti ei ole saanut yhtä auvoisaa vastaanottoa ihmisiltä kuin vastikään lahjoituksia kerännyt automaattinen suihinottolaite, joka moninkertaisti tavoittelemansa rahamäärän. Teddy Love -nalleen on sijoitettu jutun kirjoittamishetkellä alle 500 dollaria sen 50.000 dollarin tavoitteesta.