Teinitytön mykistävät häät – naimisiin koiran kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tasa-arvoista avioliittolakia vastustavat pävittelevät homoavioliittojen olevan biologisesti väärin. He luovat uhkakuvia siitä, että pian ihmiset menevät naimisiin jopa eläinten kanssa. Eläimet eivät osaa kertoa mielipidettään avioliitosta, toisin kuin ihminen.

Intiassa on nyt kuitenkin käytetty hyväksi kulkukoiraa, joka on tätä nykyä 18-vuotiaan Mangli Mundan aviomies. Nuoren naisen vanhemmat pakottivat Manglin avioliittoon eläimen kanssa, koska neitokaista riivaa paha henki. Demonin uskotaan siirtyvän avioliiton myötä teinistä koiraan ja Mangin sielu puhdistuu.

Avioliitto suoritettiin pyhillä menoilla. Mangli kertoo Barcroft TV:n videolla, että samanlaisia menoja on suoritettu kylässä ennenkin, ja koirien kanssa avioituneet naiset ovat voineet viettää myöhemmin onnellista ja pitkää elämää rakastamansa miehen kanssa. Sheru-nimisestä koirasta tulee perheen lemmikki avioeron jälkeen.