Näin moni mies ottaisi mieluummin iPhone 6:n kuin tyttöystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin asuntokauppiaasta, joka oli valmis vaihtamaan kolmen makuuhuoneen omakotitalonsa uuteen Applen iPhone 6 -malliin. Hän ei ole suinkaan ainoa, joka on valmis luopumaan tärkeistä asioista tuliterän tekniikan nimissä. Osa miehistä vaihtaisi jopa tyttöystävänsä puhelimeen.

Sinkkumiehille toteutetun kyselyn perusteella 17 prosenttia miehistä omistaisi mielummin iPhone 6 -mallin älypuhelimen kuin tyttöystävän. Tämä tarkoittaa sitä, että lähes viideosa miehistä pitää naisia vähempiarvoisena elämälleen kuin Applen uutta kännykkämallia. Kyselyn suorittaneen MobileSlots.comin mukaan kaksi prosenttia miehistä olisi jopa valmis jättämään nykyisen tyttöystävänsä uuden huippupuhelimen takia.

Kolme prosenttia kyselyyn vastanneista myönsi, että on läheisemmässä suhteessa puhelimeensa kuin tyttöystäväänsä – sitä kosketellaan enemmän ja siihen kiinnitetään myös enemmän huomiota. Neljäsosa kyselyyn vastanneista oli kuitenkin tavannut mielitiettynsä muuten kuin puhelinsovelluksen avulla. Kyselyn tulokset julkaistiin Metro-lehdessä.