Häpykarvat hitti Koreassa – tuuheista implanteista maksetaan suuria summia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa kauneudenhoidon ammattilaiset poistavat naisten kiusallisia häpykarvoja esimerksi hellävaraisen sokeroinnin avulla. Sokerimassa poistaa myös lyhyempiä karvoja, eikä se ärsytä ihoa toimenpiteessä. Koreassa tälle hoitomenetelmälle ei ole kysyntää, sillä siellä rehottavaa puskaa pidetään upeana.

Splash
Splash

Aasialaiset naiset saattavat nimittäin kärsiä alapään karvoituksen harvenemisestiä iän myötä. Koska tuuhea karvoitusta pidetään hedelmällisyyden ja terveen seksuaalisuuden merkkinä, ovat naiset ryhtyneet ottamaan alapäähänsä karvasiirrännäisiä. Häpykarvaimplantit kohottavat kantajansa itsetuntoa.

Yksi alapään käsittely maksaa noin 1.600 euroa. Karvojen istuttaminen kestää noin kahdesta neljään tuntiin, Refinery29-blogi uutisoi. Trendi on ristiriidassa länsimaisen karvoituskulttuurin kanssa, jossa vähempi on parempi. Usean mielestä seksi on parempaa ilman karvoitusta, ja monet pitävät karvattomuutta myös hygieenisempänä.