58-vuotias neitsyt kertoo – koko elämä ilman seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimuksen mukaan amerikkalaiset menettävät neitsyytensä noin 17-vuotiaana. Seksiin liittyy tietynlainen sosiaalinen status muiden ikätoverien kesken. Seksissä on olennaista sillä hetkellä tapahtuva kanssakäyminen partnerin kanssa, rakkaus, läheisyys ja hyväksytyksi tuleminen.

Nämä ovat yleisesti monille osa arkipäivää, mutta jotkut voivat jäädä kokonaan ilman seksiin liittyviä kokemuksia. Nyt eräs 58-vuotias mies on halunnut kertoa, miltä tuntuu olla neitsyt ja miten se on vaikuttanut häneen. Mies on kertonut anonyymisti New York Magazine -lehdelle millaista on ollut elää koko elämä ilman seksiä.

Hän ei ole koskaan tehnyt mitään seksuaalista kenenkään kanssa, lukuunottamatta lapsena antamaansa poskipusua tytölle, mistä on aikaa jo yli 50 vuotta. Alastomia naisiakin hän on nähnyt vain sen ansiosta, että asuu järven vieressä ja välillä siellä on käynyt ihmisiä alastonuinnilla.

Mies on ollut kerran treffeillä, mutta silloin hänestä tuntui, että nainen oli kyllästynyt, eikä hän uskaltanut tehdä aloitetta lähempään tuttavuuteen. Mies on ollut koko elämänsä ujo ja lähestynyt sen vuoksi naisia kömpelösti aina joko liian agressiivisesti tai ei ollenkaan. Hänen mielensä tyhjenee, kun hän yrittää puhua naisille.

Kerran mies ajatteli ostaa seksiä ilotytöltä, mutta perääntyi. Hän ajatteli, että jos se tuntuisikin hyvältä, niin hän tuntisi olonsa vieläkin kurjemmaksi. On helpompi elää, kun ei tiedä mistä jää paitsi. Mies ei koe, että seksin puute olisi niin kamalaa kuin yksinäisyys. Mies on kuitenkin niin ujo, ettei voisi kuvitellakaan lähestyvänsä ketään. Hän myös kertoo, ettei hänellä enää edes ole libidoa ja hän koittaa vain olla ajattelematta koko asiaa.