Peppu vai rinnat? Maailman kahtiajako paljastettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aikuisviihteen maailmaan liittyviä tilastoja ja julkaisuja tuottava Pornhub Insights -sivusto, on laatinut tutkimuksen, jossa on selvitetty kuinka suosio on jakautunut eri maissa rintojen ja takapuolten kesken. Joissain maissa ihmiset suosivat peppuja enemmän kuin rintoja.

Pornhub
Pornhub

Selvityksen tuloksista on laadittu havainnollistava kuva, josta selviää kuinka peppujen ja rintojen suosio vaihtelee alueittain. Tilastot osoittavat, että Pohjoismaissa suositaan selvästi enemmän rintoja kuin takapuolia. Sen sijaan eteläisten valtioiden asukkaat arvostavat enemmän takapuolia.

Tutkimuksen tehnyt sivusto on kerännyt analysoitavaa dataa käyttäjiensä suosimien nettisivujen perusteella, ja osa tutkimuksen tuloksista on kerätty lisäksi gallupin avulla. Karttakuvista on huomattavissa, että vaikka Suomessa rinnat ovatkin suuressa suosiossa, löytyy alueelta myös takamuksia arvostavia ihmisiä.

Tilastokuvaa katsomalla vaikuttaisi siltä, että Mongolia ei ole ottanut asiaan juurikaan kantaa. Kuvat osoittavat, että valtiossa on vain vähän kiinnostuttu rinnoista, eikä takapuoletkaan ole yhtään sen suositumpia. Ehkä tutkimusta varten ei ole saatu tarpeeksi tietoa kyseisen maan mieltymyksistä, tai sitten mongolailaiset eivät vain ole kiinnostuneita ihmisten ulkoisista avuista.