Tämän aamiainen sinusta paljastaa

Ruoka · Annukka Heikkilä

Aamiaisen on jo kauan kerrottu olevan päivän tärkein ateria. Tämän väitteen mukaan aamulla tekemäsi aamupalavalinta on myös melko tärkeä ja kertoo näin ollen jotain sen valitsijasta. Elite Dailyn mukaan erilaiset aamiaisvalinnat kertovat myös ihmisen elämänasenteesta.

Tutustu erilaisiin aamiaisvaihtoehtojen kuvauksiin alta ja katso, pitävätkö ne mahdollisesti myös sinun kohdallasi paikkansa.

1. Kaurapuuro

Kaurapuuron syöjällä elämä on kaikin puolin kunnossa. Arki on hallittua ja tasaista ja heräät mielelläsi puoli tuntia aiemmin aamulla, että saat täydellisen kaurapuuron valmistettua. Näin varmistat koko loppupäivän onnistumisen.

2. Avokado

Jos aamiaislautasellasi on avokadoa jossain muodossa olet luultavasti melko trendikäs ja ajan hermolla. Pyrit tekemään terveellisiä valintoja, vaikka oletkin mieleltäsi nautiskelija.

3. Sokeriset murot

Et osaa eikä sinua kiinnosta ottaa selvää ruokien ravintoarvoista. Murot ovat mielestäsi aikuisenakin yhtä käypä aamiaisvaihtoehto kuin lapsena. Se on vain jotain, jota kuuluu laittaa suuhun aamulla ja se maistuu hyvältä.

4. Vohvelit ja pannukakut

Olet lämmin ja mukava, etkä tuomitse ketään. Et tuomitse itseäsikään ja herkuttelet oikein mielelläsi aamulla hyvän kahvin ja pannukakun kera jos siltä tuntuu. Jokainen ansaitsee välillä pientä hemmottelua.

5. Aamupalavoileipä

Täyttävä aamupalavoileipä kantaa päällään juustoa, kananmunan ja jotain lihaa. Voileipä on voileipä ja se kuuluu aamiaiseen ilman sen suurempia tarkasteluja, onko leipä terveellinen valinta vai ei. Luultavasti syöt muutenkin paljon kotiruokaa, et ole kiinnostunut uusimmista ruokatrendeistä tai kaloreista.

6. Kahvi ja tupakka

Ruokailu ei kiinnosta sinua ja se on välillä välttämätön paha, joka vain pitää ehtiä suorittamaan jossain vaiheessa. Näytät aina kiireiseltä ja stressaantuneelta ja siltä, että et ehdi syömään aamupalaa etkä luultavasti ehdi lounaallekaan.

7. Kreikkalainen jogurtti tai rahka

Olet joko lihaksia kasvattava mies tai nainen tai sitten muodikas yksilö, joka kuntoilun sijasta tavoittelee laihuutta kaikin mahdollisin keinoin. Tiedät paljon terveellisistä ruokavalioista joko lihaksia kasvattavista tai laihduttavista näkökulmista katsottuna.

8. Ruisleipä

Syöt aamupalaksesi ruisleipää, jonka päälle tulee luultavasti juustoa, kinkkua ja kasviksia. Kuljet kultaista keskitietä ja syöt muutenkin perusterveellistä arkiruokaa. Lenkkeilet vaihtelevalla menestyksellä ja kuntosalijäsenyyskin löytyy, mutta et jaksa ottaa stressiä urheilusta. Olet kohtelias ja sinut on kasvatettu hyvin.

9. Leivonnainen

Olet nautiskelija ja omaksunut keski-eurooppalaisen aamiaisen, koska se on niin makuhermoja hivelevä. Syöt aamiaiseksi jonkin voitaikinasta tehdyn leivonnaisen, patonkia tai suklaahippusilla täytetyn croissantin erikoiskahvin kera. Elämä on ihanaa ja jokainen aamu on lahja. Harrastat kahvitreffejä kaupungilla ja haet usein take away -kahvia pienistä erikoiskahviloista.

10. Patukka

Ymmärrät, että aamiainen on tärkeä osa päivän aloittamista, mutta haluat saada sen mahdollisimman pienessä ja kätevässä paketissa. Syöt mysli- välipala- tai proteiinipatukkasi aamupalaksi ja napostelet sen matkalla tai vaihtoehtoisesti vasta työpaikallasi. Ravintoarvot ovat sinulle tärkeitä ja syöt sitä, mitä sinulle suositellaan. Valitset suositelluista vaihtoehdoista tietenkin helpoimmat.

11. Mehu tai smoothie

Terveys ja ravinto ovat sinulle tärkeitä etkä missään nimessä pilaisi ihanaa aamuasi saastuttamalla kehosi jollain rasvaisella tai sokerisella ruoalla. Aamujoogasi kruunaa itse tehty mehu tai smoothie, jossa on mukana erilaisia marjajauheita, puhdistavia jauheita ja siemeniä. Olet pirteä, hehkut jopa ärsyttävyyteen saakka ja ihmiset pitävät sinua onnellisena ja hyväntahtoisena ihmisenä.