Viimeinkin! Facebook poistaa sivujen feikkitykkääjiä – romahdus monilla sivuilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisömedia Facebook tavoittaa nykyisin jo yli miljardi aktiivista käyttäjää, ja palvelussa on valtava määrä erilaisten brändien, artistien ja yritysten omia sivuja. Monet sivut ovat ostaneet olemattomia tykkääjiä näyttääkseen ulospäin suositummilta.

Nyt Facebook on viimein ilmoittanut poistavansa sivuilta tällaisia tekaistuja tykkääjiä, sillä se ryhtyy 12. maaliskuuta poistamaan palvelussaan olevilta sivuilta tykkääjiä, jotka ovat peräisin epäaktiivisilta käyttäjätileiltä.

– Pages may see a decrease in likes after 12 March, when we removed likes from inactive Facebook accounts, Facebook on ilmoittanut.

Suomessakin on runsaasti artisteja ja brändejä, joiden tykkäyksistä jopa valtaosan epäillään olevan rahalla ostettuja. Tällä viikolla näiden tykkääjämäärässä voidaan odottaa jonkinlaista romahdusta. Nähtäväksi jää kuinka suuri muutos tulee käytännössä olemaan.