Et usko silmiäsi! Koira osaa pelata pingistä ihmisten kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Energinen bordercollie oli turhautunut seuraamaan vierestä omistajiensa pöytätenniksen pelaamista. Peli, jossa pomppiva pallo sinkoili edes takaisin sai koiran vauhkoontumaan. Eräänä päivänä omistaja päätti näyttää koiralle, miten peliä pelataan, jotta sekin voisi osallistua perheen kanssa pelaamiseen.

Älykäs koira sisäisti nopeasti hauskan pelin idean emäntänsä opastuksella. Koiranomistajat ovat kuvanneet koiran harjoittelun videolle. Hassulta pöytätennisvideolta käy ilmi, että peli on koiralle vähän liian hidastempoinen. Se selvästikin haluaisi heittää mailan menemään ja ottaakseen pallot kiinni suullaan.

Koira ei myöskään malttanut odottaa palloa pelialueellaan vaan se hyppi keskelle pelipöytää odotellessaan palloa. Jotta koirasta tulisi varteenotettava pelaaja, olisi se ensin saatava noudattamaan pelisääntöjä. Toisaalta, koiraksi pelaaja suoriutuu pöytätenniksestä yllättävän etevästi.