Televisioevankelista varoittaa miehiä: ”Masturboijien kädet tulevat raskaaksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turkkilaiset miehet saivat hälyttäviä uutisia 2000 TV -televisiokanavan välityksellä, kun Mucahid Cihad Han kertoi haastattelussa, että masturbointi on kiellettyä ja sillä on vakavia seurauksia miehille heidän seuraavissa elämissään.

Televisioevankelista Mucahid Cihad Han kuuli televisiolähetyksen katsojalta, että mies masturboi edelleen säännöllisesti, vaikka hän on naimisissa. Han kehotti miestä vastustamaan jatkossa saatanan asettamia kiusauksia ja kertoi, että masturboivien miesten kädet ovat seuraavassa elämässä raskaana.

Hanilla on Twitterissä noin 12.500 seuraajaa, jotka eivät ottaneet hänen kommenttejaan hyvällä. Hurriyet Daily News -uutisten mukaan osa muslimeista uskoo masturboinnin olevan sallittua ja osa ei. Tämän vuoksi Hanin jyrkät mielipiteet ja uskomukset vakavista seurauksista ja käsien raskaaksi tulemisesta aiheuttivat eriäviä mielipiteitä.