Aikuisviihdeteollisuus tyrmistyi: Suojalasit seksissä pakolliseksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuisviihdeteollisuudessa on lueteltu tarkkaan, miten näyttelijöiden ja muiden alalla työskentelevien täytyy huolehtia omasta terveydestään. Sukupuolitesteissä tulee käydä säännöllisin väliajoin ja yhdynnässä täytyy pitää aina huoli siitä, että se on turvallista.

Los Angeles Daily News kertoo, että uuden ehdotelman mukaan Kalifornian aikuisviihdeteollisuus saattaa kokea pienen muutoksen lähiaikoina. Uusi turvallisuuteen ja terveyteen liittyvä säännöstö on 21-sivuinen ja sisältää muun muassa kohdan, jonka mukaan kaikissa yhdyntää kuvaavissa otoksissa näyttelijöillä tulisi kondomien lisäksi olla suojalasit.

Osa sukupuolitaudeista voi tarttua silmien ohuiden kalvojen altistuessa niiden bakteereille. Tämän vuoksi kaikkien näyttelijöiden tulisi pitää suojalaseja aina kuvaustilanteessa yllään.

Aikuisviihdepuolelta kommentoitiin, että kondomit eivät ole esteettisesti kauniita ja ne rikkovat fantasian illuusioon, mutta siitä huolimatta niitä voidaan käyttää näyttelijän vaatimuksesta. Suojalasit menevät kuitenkin jo liian pitkälle eikä niitä haluttaisi käyttää.