Hämmentävä työtarjous: Haetaan alastonta siivoojaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Stara kertoi taannoin Tampereella työskentelevästä alastomasta siivoojasta. Suomen tavoin myös Iso-Britanniassa on työttömyystilanne ollut pitkään huolestuttavalla tasolla. Eräs varakas eläkeläinen päätti hyötyä työnantajien markkinoista ja ilmoitti vapaasta työpaikasta Bristolissa sijaitsevan ruokakaupan ilmoitustaululla.

Ilmoituksessa 69-vuotias John etsii alastonta siivoojaa. Vaimostaan eronnut eläkeläinen tarjoaa ilmoituksen perusteella töitä vain naisille ja tehtäviin kuuluu muun muassa tiskaaminen, imuroiminen ja pölyjen pyyhkiminen ilkosillaan. Työstä maksetaan 28 euron tuntipalkka.

Daily Mail -lehti tavoitti miehen ilmoituksessa olevasta numerosta ja mies kertoi, ettei työhön kuulu seksuaalisia palveluksia ja alastomuudella hän tavoittelee vain silmäniloa. John kertoi, että hakemusten määrä on yllättänyt hänet, sillä ilmoitusta ei ole julkaistu muualla kuin kaupan ilmoitustaululla.

Mies on aiemminkin tarjonnut töitä alastomalle siivoojalle ja hänen luonaan on vuosien varrella työskennellyt yhteensä neljä siivoojatarta. John kertoi saavansa viikoittain noin 12 hakemusta työpaikkaan. Näillä näkymin eläkeläinen löytänee pian sopivan siivojan hommaan.