Volvo suunnitteli auton vauvaperheille – upea toteutus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Volvo on julkaissut netissä mielenkiintoisen esittelyvideon Volvo XC90 Excellence konseptistaan. Auton sisustan suunnittelussa on nimittäin huomioitu pienten lasten matkustusturvallisuus ennennäkemättömällä tavalla.

Daily Mail -lehden mukaan esittelyvideo antaa sellaisen vaikutelman, että auto on suunniteltu vauvanistuimen ympärille. Pienelle perheenjäsenelle tarkoitettu istuin kääntyilee autossa ja sitä on mahdollista säätää monipuolisesti. Istuimen alla ja vieressä on paljon laatikoita, telineitä ja lokerikoita, joihin lapsen tavarat voidaan sijoittaa matkan ajaksi.

Auto on suunniteltu palvelemaan erityisesti elämäntilannetta, jolloin perheeseen on tullut uusi jäsen. Kun lapsi kasvaa, voi vauvanistuimen korvata etupenkillä. Volvon konsepti on käytännöllinen ja se lisää pienen lapsen turvallisuutta. Voisi luulla, että auto tekee vaikutuksen niihin asiakkaisiin, joilla on pieniä lapsia tai perheenlisäystä tulossa.

Volvo
Volvo