Räppärin Coco-vaimon kuva kuohuttaa jälleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Ice-T:n vaimona ja mallina tunnettu Coco Austin on julkaissut netissä kuvan vauvavatsastaan. Kuva nousi yllättäen netissä puheenaiheeksi, sillä monien mielestä naisen vatsa on uskomattoman pieni verrattuna siihen, että tähtösen raskaus on edennyt 34. viikolle.

Austinin järkytykseksi hänen vauvavatsaansa on kritisoitu netissä ilkein kommentein. Coco on puolustautunut kertomalla, että syy pieneen vatsaan ovat vahvat vatsalihakset. Kaunotar rakastaa treenaamista ja hän on pitänyt kunnostaan hyvää huolta myös raskaana ollessaan.

Coco on ollut tuohtunut siitä, että hänen vatsansa aitoutta on epäilty. Naisen mukaan pieni vatsa johtuu timmeistä vatsalihaksista, jotka pitävät ”paketin” kasassa. Cocon on määrä synnyttää joulukuussa, joten odotusta on jäljellä enää muutamia viikkoja.