Wawawiwa! Lyhytkasvuinen brassinainen on upea ilmestys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen näyttelijätär Karina Lemos tunnetaan hänen kotimaassaan maan seksikkäimpänä lyhytkasvuisena naisena. 129-senttisen kaunottaren hurja suosio sai alkunsa siitä, kun hän keikisteli leopardikuvioisissa bikineissä televisio-ohjelmassa.

Daily Mail -lehden mukaan Lemosista tuli hetkessä yksi maan puhutuimmista kaunottarista ja nykyisin hänelle satelee jatkuvasti haastettelu- ja esiintymiskutsuja. Karinan näyttelijän ura lähti nousuun, sillä hänelle on tarjottu useita rooleja televisio-sarjoista ja elokuvista.

Karina panostaa ulkonäköönsä aivan kuten muutkin kuuluisat tähdet. 129-senttinen kaunotar paljasti, että hän noudattaa terveellistä ruokavaliota ja hän treenaa jatkuvasti. Lemosin menestystarina on vasta aluillaan ja voidaan olla varmoja, että tästä tähtösestä kuullaan vielä tulevaisuudessa.

?↖️?…

Kuva, jonka Anã mais linda Brasil ️ (@karinalemos_oficial) julkaisi

logo mais quando tirar cinta ficar linda tira novas fotinhos♥não vejo a hora!

Kuva, jonka Anã mais linda Brasil ️ (@karinalemos_oficial) julkaisi

Karina# Karininha # karinas 》 Boa tarde

Kuva, jonka Anã mais linda Brasil ️ (@karinalemos_oficial) julkaisi