Kardashianeilta vaaditaan oikeudessa 180 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisat Kardashianin sisarukset on haastettu oikeuteen sopimusrikkomuksesta, koskien heidän Kardashian Beauty -kosmetiikkayhtiötään. Sijoitusyhtiö Hillair Capital Management vaatii Kimiltä, Khloelta ja Kourtneylta 180 miljoonan dollarin korvauksia tuotteiden markkinoinnin epäonnistumisesta.

TMZ -viihdesivuston mukaan Hillair on sijoittanut Kardashian Beauty -yhtiöön 10 miljoonaa dollaria. Osapuolet ovat tehneet tarkan sopimuksen siitä, kuinka tuotteita tulisi markkinoida. Sijoitusyhtiön mukaan Kardashianit eivät osallistuneet tarpeeksi kosmetiikkatuotteidensa mainostamiseen.

Hillair väittää Kardashianien lopettaneen tuotteiden mainostamisen, eivätkä he ole esiintyneet tarpeeksi usein tuotteiden promootiotilaisuuksissa. Yhtiön mukaan 10 miljoonan dollarin sijoitus on mennyt hukkaan ja he vaativat nyt sopimusrikkomuksesta jättikorvauksia.