Kristin Cavallari: ”Seksiviestejä miehelle pyykkiä viikatessa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjan tähti Kristin Cavallari on kolmen pienen lapsen äiti. Hänellä on Jay Cutler -aviomiehensä kanssa kolmevuotias Camden, kaksivuotias Jaxon ja viiden kuukauden ikäinen Saylor. Vanhemmat hoitavat suhdettaan seksiviestejä lähettelemällä.

Pienten lasten vanhempien on erittäin tärkeää pitää yllä parisuhteen kipinää sekä erotiikkaa ja romantiikkaa. Kristin Cavallari paljasti taannoin Steve Harveyn ohjelmassa vieraillessaan, että lähettelee miehelleen pikkutuhmia viestejä pitkin päivää kotiäitinä ollessaan.

– Salaisuus on se, että saatan samaan tehdä myös jotain muuta, kuten lakata kynsiäni ja viikata pyykkiä, nainen naurahtaa.

Kristin kertoo pariskunnan onnellisuuden kumpuavan parisuhdeterapiasta, jossa he oppivat näkemään vaivaa liittonsa eteen. Hänen mukaansa maailmassa ei ole täydellistä parisuhdetta, mutta he rakastavat toisiaan ja haluavat olla yhdessä perheenä. Terapeutti auttoi heitä kasvamaan henkisesti.