Aina ei voi onnistua – hulvaton mokakooste verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat olla todella luovia yrittäessään keksiä erilaisia ratkaisuja pieniin arjessa vastaan tuleviin ongelmiin. Aina helpolta tuntunut ratkaisu ei kuitenkaan välttämättä onnistu aivan niin kuin on suunnitellut.

Epäonnistuneista hetkistä on onneksi monesti muutaman mustelman lisäksi tallentunut myös hauskaa videomateiraalia muistoksi.

FailArmy on koonnut YouTube-kanavalla julkaisemalleen videolle seitsemän minuutin pituudelta hauskoja tilanteita, joissa ihmiset ovat päästäneet kekseliäisyytensä valloilleen. Yleensä sattumat ja fysiikan lait ovat näissä tilanteissa tulleet vastaan ja pilanneet yllättäin aiemmin niin helpolta tuntuneen ratkaisun.

Videolla nähdään hulvaton kooste erilaisista epäonnistumisista, joita ihmisille on tapahtunut. Epäonnistuminen on käynyt monesti jonkin asian korjaamisen, nikkaroimisen, urheilun ja yllytyksen seurauksena.