Isac Elliot levytti Tungevaag & Raabanin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalais-norjalainen dj-kaksikko Tungevaag & Raaban on levyttänyt yhdessä suomalaisen poptähti Isac Elliotin kanssa. Beast-single julkaistaan perjantaina 9. syyskuuta.

Kolmikko tapasi ensimmäisen kerran viime kesäkuussa YleX Popin yhteydessä Lahdessa. Kolmikko tuli erinomaisesti juttuun keskenään ja päätti samantien jonkinlaisen yhteistyön aloittamisesta. Kolme kuukautta myöhemmin yhteinen biisi Beast on valmiina julkaisuun.

– Me ollaan kaikki tosi fiiliksissä Beastista. Lahden jälkeen mä olen esiintynyt Tungevaag & Raabanin kanssa Weekend Festivaleilla Helsingissä ja Pärnussa sekä Aurafesteillä Turussa ja meistä on tullut hyviä frendejä keskenämme. On mahtavaa julkaista nyt myös yhteinen biisi, Isac Elliot kertoo.

Ruotsalais-norjalaisen DJ-duon Tungevaag & Raaban muodostavat Martin Tungevaag ja Robbin Söderlund. DJ-kaksikko tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2015 julkaistulla hitillään Samsara. Suomessa kappale nousi listojen kärkeen niin radioissa kuin Spotifyssakin ja se on kerännyt jo lähes kahdeksan miljoonaa streamia.