Spotify paljasti viralliset kesähitit 2016

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spotify on tänään julkistanut kesän 2016 kuunnelluimmat kappaleet Suomessa ja maailmalla. Suomessa kesän kuunnelluin kappale oli JVG:n hittikappale Hehkuu. Toiseksi kuunnelluin oli tubettaja-artisti Arttu Lindemanin Läikkyy ja kolmannella sijalla on Teflon Brothersin Hubba Bubba.

Suomen kuunnelluimmat kesällä 2016

1. Hehkuu – JVG2. Läikkyy – Arttu Lindeman3. Hubba Bubba – Teflon Brothers4. Sing Me to Sleep – Alan Walker5. Bandida – VG+,Seksikäs-Suklaa6. The Ocean – Mike Perry7. Chilii (feat. SINI YASEMIN) – Raappana8. Vahinko – SANNI9. Karma – ALMA10. Älä droppaa mun tunnelmaa – Vesala

Maailman kuunnelluimmat kesällä 2016

1. One Dance – Drake2. This Is What You Came For – Calvin Harris3. Cheap Thrills – Sia4. Don’t Let Me Down – The Chainsmokers5. CAN’T STOP THE FEELING – Justin Timberlake6. Too Good – Drake7. Panda – Desiigner8. Work From Home – Fifth Harmony9. I Took A Pill In Ibiza – Mike Posner10. Treat You Better – Shawn Mendes