Lehti: Donald Trump pyysi Sylvester Stallonea hallintoonsa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on seurattu viime viikkojen ajan Donald Trumpin tulevan hallinnon muodostumista. Nyt Yhdysvaltojen seuraavan presidentin on kerrottu tarjonneen toimintatähtenä parhaiten tunnetulle näyttelijälle, Sylvester Stallonelle paikkaa maan johdossa.

Tarjottu paikka olisi maan National Endowment for the Arts -viraston johdossa. Mikäli näyttelijä ottaisi aseman vastan, hän olisi mukana päättämässä, kenelle Yhdysvaltojen hallinto myöntää vuosittain kulttuuritukea. Asiasta uutisoi brittiläinen Daily Mail -lehti.

Toistaiseksi on epäselvää, olisiko 70-vuotias toimintatähti aikeissa ottaa paikan vastaan. Vaikka Stallone ottaisikin Trumpin tarjoaman paikan vastaan, täytyisi Yhdysvaltojen kongressin vielä hyväksyä päätös.

Sylvester Stallonen tiedetään aikaisemmin puhuneen Trumpista ylistävään sävyyn. Mies kutsui maan tulevaa presidenttiä Variety-lehdessä elämää suuremmaksi hahmoksi. Samaisessa haastattelussa hän kuitenkin pohti, onko Trump sopiva henkilö valtion johtoon.