Näin moni Tinderin käyttäjä ei halua treffeille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder on nykyään yksi suosituimmista deittailusovelluksista, joiden avulla sekä sinkkumiehet että -naiset etsivät ja löytävät itselleen seuraa. Niin on ainakin ajateltu kunnes uuden kyselyn myötä kävi ilmi, että yllättävän moni ihmisistä ei ole koskaan sopinut sovelluksen kautta tapaamista.

LenEdu-sivusto julkaisi tulokset kyselystä, joka tehtiin yli 3.800 nuorella aikuisella, jotka olivat iältään 18-22 -vuotiaita. Heistä jopa 72 prosenttia kertoi käyttävänsä Tinderiä. Kyselyn jatkuessa kuitenkin huomattiin, että suuresta käyttäjäprosentista huolimatta vain harvaa lykästi suhderintamalla sovelluksen ansiosta.

Yli 70 prosenttia vastanneista kertoi, että ei ole koskaan tavannut ketään oikeassa elämässä Tinderin kautta tai käynyt sovelluksen avulla sovituilla treffeillä. Vain neljä prosenttia kertoi etsivänsä sovelluksen avulla uutta suhdetta ja 22 prosenttia halusi yhden illan jutun. 44 prosenttia vastanneista kertoi käyttävänsä Tinderiä vain sen vuoksi, että he saivat sovelluksen avulla hyvän mielen ja pienen itsetunnon kohotuksen.