Mariah Careyn esiintymisasu korosti muhkeaa povea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey ryvettyi suhdekohussa, kun mies jätti supertähden yllättäen ja erosta syytettiin jopa skientologeja. Sittemmin Mariah on palannut julkisuuteen ja asuu nyt Beverly Hillsissä.

Tiistaina Mariah Carey esiintyi Las Vegasissa Caesar’s Palacessa. Laulajattaren yllä nähdään esiintymisasuina usein erilaisia näyttäviä mekkoja, mutta tällä kerralla hän oli uskaltautunut paljon paljastavampaan asuun, jollaisissa muun muassa Britney Spears ja Jennifer Lopezkin ovat viime aikoina esiintyneet.

47-vuotias Mariah Carey asetti kurvinsa tarjottimelle esiintymällä hyvin niukassa läpikuultavassa bodyssa, joka oli koristeltu hopein timantein ja strassein. Supertähden jalat olivat kokonaan esillä kun hän asteli lavan reunalta toiselle korkokengissä ja nudeissa verkkosukkahousuissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat