Suomalaista Yösyöttö-komediaa ei nähdä Finnkinoissa – tässä lista esityspaikoista!

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuva ja elokuvateatteriketju Finnkino ovat ajautuneet erikoislaatuiseen kahnaukseen, kun Finnkino ryhtyi vaatimaan itselleen lisää rahaa elokuvien esittämisestä. Solar Films ei vaatimukseen suostunut, minkä jälkeen sen uusi komediaelokuva Yösyöttö otettiin pois Finnkinon ohjelmistosta ja elokuvan esittelysivu poistettiin ketjun verkkosivuilta.

Solar Films ei jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan ryhtyi hankkimaan hyvät arvostelut saaneelle elokuvalleen toisia esityspaikkoja. Marja Pyykön ohjaama ja Petteri Summasen tähdittämä elokuva tekee esimerkiksi Helsingissä historiaa, sillä se esitetään Musiikkitalossa tänäänkin peräti neljässä eri näytöksessä.

– Finnkinon perustivat aikoinaan suomalaiset elokuva-alan ihmiset, jotka arvostivat kotimaista elokuvaa. On todella surullista seurata, miten uuden kiinalaisen omistajansa myötä nykyjohdolla on enää hyvin vähän ymmärrystä meitä elokuvantekijöitä ja koko elokuva-alaa kohtaan. Täytyy vaan toivoa, että Finnkino palaa lopulta juurilleen ja on jälleen elokuvan puolella, Yösyötö-elokuva tuottaja Markus Selin toteaa.

Tässä lista Yösyöttö-elokuvan esityspaikoista

Alajärvi: AlareksiAlavus: Kino KyntäjäEspoo: Kannukino, Kino TapiolaEura: Kauttuan KuvaForssa: Bio-KaariHaapamäki: Haapamäen elokuvateatteriHamina: Kino HaminaHanko: Kino OlympiaHarjavalta: Kino HuoviHeinola: EloHelsinki: Andorra, Cinema Vuotalo, K13, Korjaamo Kino, Musiikkitalo, Orion, Riviera, SavoyHuittinen: KinoHyvinkää: Julia, KinomaHämeenlinna: Bio RexHärmä: Magnum TheatreIi: Movie Alatalo Company -kiertueIisalmi: KuvalipasIkaalinen: Altin SaliImatra: Bio VuoksiInkoo: IobioIvalo: AslakJalasjärvi: Kino JalasjärviJoensuu: TapioJoutsa: Joutsan KinoJuva: Juvan KinoJyväskylä: Ilokivi, Kampus Kino, PaviljonkiJämsä: KinotarJärvelä: KinoJärvenpää: Studio 123Kaarina: Kino PiispanristiKajaani: Bio RexKangasala: K-KinoKangasniemi: KangastusKarjaa: Bio PallasKarstula: Suojan ElokuvatKauhajoki: Bio MarlonKauhava: Y-KinoKaustinen: Kino KaustinenKerava: Kerava-SaliKirkkonummi: Kino KirkkonummiKitee: Kino HoviKittilä: Kino YläriKokkola: Bio RexKonnevesi: NavettakinoKotka: KinopalatsiKouvola: Kino 123, Studio 123Kuhmo: PajakkakinoKuhmoinen: Kuhmoisten ElokuvatKuopio: Ilona, KuvakukkoKurikka: Kurikan KinoKuusankoski Kino 123, Studio 123Lahti: Kino IirisLaitila: Laitilan KinoLapua: Bio MarilynLevi: Cinema Levi SummitLieksa: Lieksan ElokuvatLohja: VaakunaLoimaa: KinemaLoviisa: MarilynMikkeli: RitzMänttä: Bio SädeMäntsälä: KunnantaloMäntyharju: KinoNurmes: Kino HannikainenNurmijärvi: Kino-JuhaOulainen: KinokulmaOulu: Ilona, StarOutokumpu: Kino MaritaPaimio: Kino StaraParkano: SiriusPieksämäki: KinomaniaPietarsaari: KinocityPomarkku: Kino HakalinnaPori: Kino Hakalinna (Pomarkku)Porvoo: Bio RexPuolanka Paljakka-KinoPyhäsalmi: Pyhäsalmen Vpk ElokuvatRauma: Iso-HannuRovaniemi: Bio RexSaarijärvi: KisakinoSalo: Bio-Salo, LumoSastamala Bio SastamalaSavonlinna: OlaviSeinäjoki: Bio MarilynSirkka: Levi SummitSodankylä: LapinsuuSomero: JukolaSotkamo: Kino VisioSuomussalmi: Teatteri RetikkaSuonenjoki: Kino RioSysmä: Sysmän KinoTampere: Niagara, Kangasalan K-KinoTervakoski: Kino TervakoskiTeuva: Kino-KuvaToholampi: ToholampisaliToijala: Toijalan KinoTornio: Bio RexTurku: Logomo, Kino PiispanristiUusikaupuki: KuvalaVaasa: Bio Rex VaasaValkeakoski: Kino-SampoVantaa: Bio Grand, Kino MyyriVarkaus: MaximVehmaa: Kuva-TähtiVihti: Vihdin KinoViitasaari: Nuorisotalon TeatteriVirrat: Virtain PirttiYlistaro: Matin TupaÄhtäri: Sun KinoÄänekoski: Kinomikko