Lastenohjelman tähti vaihtoi alaa – tarjoaa nyt seksipalveluita naisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lastenohjelma Barney ja ystävät kertoo pinkistä dinosauruksesta, joka opettaa uusia asioita esikouluikäisille lapsille. Nyt lastenhahmoa vuosikaudet näytellyt mies on vaihtanut alaa seksibisnekseen. Ammattina on tantraseksin asiantuntija.

Vice-julkaisu esittelee vuosien ajan amerikkalaisessa lastenohjelmassa suosittua dinosaurushahmoa esittäneen David Joynerin. 54-vuotias mies tekee nykyisin kaikkea muuta kuin lasten silmille sopivaa sisältöä.

Hän nimittäin tarjoaa maksua vastaan naisille rituaalisia kylpyjä, chakrojen tasapainottamista ja ultimaalisia orgasmeja joko hieronnan tai yhdynnän avulla. Joyner hyödyntää jopa neljä tuntia kestävissä sessioissa tantran oppeja.

Miehen mukaan kaiken olevan merkitys löytyy rakkaudesta, joka mahdollistaa ihmisten hyvinvoinnin ja kasvun – mikäli sen oppii hyödyntämään. David Joyner löytää asiakkaansa Tinderistä, ja yksi sessio kustantaa 350 dollaria. Ensimmäinen tantrasessio on kuitenkin ilmainen.

https://www.instagram.com/p/ZGyb-OtIat/?taken-by=dinomitebarney