Metallican James Hetfield näyttelee poliisia sarjamurhaajaelokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Hetfield tunnetaan parhaiten Metallican laulajakitaristina, mutta pian hänet tullaan näkemään myös valkokankaalla. Mies on kiinnitetty pahamaineisesta sarjamurhaajasta kertovaan elokuvaan.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile -elokuva kertoo Zac Efronin esittämästä tosielämän sarjamurhaajasta, Ted Bundystä. James Hetfield tulee esittämään Bundyn vuonna 1975 pidättänyttä liikennepoliisia, Bob Haywardia.

Yllättävän roolivalinnan taustalla on Deadline-sivuston mukaan Hetfieldin ja elokuvan ohjaajan, Joe Berlingerin aikaisempi yhteistyö. Berlinger ohjasi vuonna 2004 ilmestyneen Metallica: Some Kind of Monster -dokumenttielokuvan.

– Vietin satoja tuntia Jamesin ja muiden Metallican jäsenten kanssa. Koin hänen karismansa ja voimakkaan läsnäolonsa lähietäisyydeltä. Tunsin, että hän toisi samaa voimakkuutta ja vetovoimaa draamarooliin, Berlinger kuvaili.