Miss Peppu julkaisi uhkean Barbie-nukkemallin – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten muutaman vuoden ajan Brasiliassa järjestetty Miss Peppu -kilpailu sai suuren suosion, mutta päätettiin siitä huolimatta taannoin lopettaa. Nyt kilpailun järjestäjä on kuitenkin tehnyt paluun hieman odottamattomalla tavalla, sillä hän on yhdistänyt lelut ja peppumissikisan.

Järjestäjät ovat nimittäin esitelleet myyntiin tulevat Barbie-nuket, joiden esikuvina Miss Peppu -kilpailijat ovat olleet. Bikineihin ja uimapukuihin puetut nuket maksavat 11 dollaria kappaleelta. Nukeilla on teeman mukaisesti tavallista muhkeammat muodot niin takana kuin edessäkin.

Someraivo nukeista syntyi siksi, että kriittisimpien mukaan lapset altistuvat ajatuksille vartalonsa muokkaamisesta, jos lapset leikkivät tällaisten Barbie-nukkejen kanssa. Nuken myyjiä on uhattu jopa oikeusjutuilla, jos kurvikkaita nukkeja ei vedetä pois myynnistä.

Splash
Splash
Splash