Näyttelijä Jet Li vanhenee silmissä – kärsii vakavista terveysongelmista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itämaisten taistelulajien taitaja ja näyttelijä Jet Li on kokenut muutamassa vuodessa melkoisen muodonmuutoksen. Tähden fanit ovat huolestuneet näyttelijän terveydentilasta, sillä hän näyttää vanhentuneen silmissä.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan Li kärsii sydänvaivoista ja kilpirauhasen liikatoiminnasta. Vaivojen ansiosta 55-vuotias tähti on muuttunut muutaman vuoden aikana ikäistään vanhemman näköiseksi.

Jet Lin lääkäreiden mukaan näyttelijä saattaa joko jatkaa toimintaelokuvien tekemistä tai viettää loppuikänsä pyörätuolissa. Tähden terveydentilaan vaikuttavat myös hänen uransa aikana saamat, jalkoihin ja selkärankaan kohdistuneet vammat.

Hartaana buddhalaisena tunnettu Jet Li on viime vuosina keskittynyt hyväntekeväisyystyöhön. Tähti tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten The Expendables, Romeon on kuoltava, Tappava ase 4 ja Black Mask.