Jättimäinen lemmikkikrokotiili söi emäntänsä Indonesiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisen pitäisi tietää, ettei villieläimiä tulisi pitää lemmikkeinä, mutta maailmalta löytyy aina ihmisiä, jotka ovat asiasta eri mieltä. Nyt heitä on tosin yksi vähemmän, kun Indonesiassa asuva nainen kuoli hänen oman lemmikkikrokotiilinsa hyökkäyksessä.

Sulawesin saarella asunut 44-vuotias Deasy Tuwo piti maatilallaan laittomasti lemmikkinä Merry-nimistä krokotiilia, joka oli kasvanut vuosien saatossa jo 4,4 metriä pitkäksi ja 700 kiloa painavaksi jättiläiseksi. Nainen oli ollut syöttämässä krokotiilia, joka hyökkäsi yllättäen ja tarttui naista kädestä.

Krokotiili veti naisen veteen ja ehti syödä tämän käden lisäksi myös osan keskivartalosta. Nainen menehtyi saamiinsa vammoihin, mutta krokotiilia ei surmattu. Sen sijaan eläin nukutettiin, pakattiin ja siirrettiin asumaan luonnonpuistoon. Viranomaiset tiesivät laittomasta krokotiilista vuosien ajan ja yrittivät päästä katsomaan sitä, mutta heitä ei päästetty paikalle.