Spice Girlsin maailmankiertue jäissä – lesboseksikohu oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttöbändi Spice Girls on yksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä. Yhtyeen paluuta lavoille on odotettu 90-luvulta saakka. Naiset olivat suunnitelleet tekevänsä tänä vuonna maailmankiertueen. Nyt se on peruttu Mel B:n lesboseksikommenttien takia.

Ikoninen tyttöbändi aikoo tehdä sovitut keikat Iso-Britanniassa, mutta Yhdysvaltojen, Australian ja Aasian keikat on peruttu. Syynä on kahden jäsenen, eli Melanie Brownin ja Geri Hornerin erimielisyydet.

Kaikki alkoi äskettäin Melanie Brownin, eli Mel B:n kerrottua harrastaneensa kertaluonteisesti seksiä Geri Hornerin kanssa 20 vuotta sitten. Geri kiistää asian ja naisten välit ovat pahasti tulehtuneet.

Muotimoguli Victoria Beckham on jo aiemmin kieltäytynyt yhteenpaluusta. Sen sijaan Emma Bunton ja Melanie Chisholm ovat turhautuneita, koska naiset olisivat olleet valmiita myös Iso-Britannian ulkopuolisille lavoille.

Se on kuitenkin mahdotonta, koska Mel B ja Geri eivät pysty olemaan edes samassa huoneessa keskenään, The Sun uutisoi.