Aubrey O’day esitteli auliisti kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa.

View this post on Instagram

negotiate. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa nähty Aubrey O’Day nähdään nyt keikistelemässä somekuvissaan tuttuun tapaan erittäin kurvikkaana ja asennoissa, jotka eivät juuri esittelyjä kaipaa. Julkkisnaisen julkinen heruttelu on tullut faneille tutuksi, ja ehkä juuri siksi hänen seuraajamääränsä jo yksin Instagramissa on noussut 50.000 seuraajaa vaille miljoonaan seuraajaan.

View this post on Instagram

season colors. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on