Kauhuelokuvan kummitustaloon livekamerat – katso suoraa lähetystä jos uskallat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Rhode Islandilla sijaitsee vanha maalaistalo, jossa 1970-luvulla asuneen Perronien perheen väitettiin joutuneen kummitusten riivaamaksi. Perronien kokemuksien pohjalta tehtiin vuonna 2013 menestyksekäs kauhuelokuva Conjuring – Kirous.

Kirotun talon omistavat nykyään paranormaalien ilmiöiden tutkijoiksi itseään kuvailevat Corey ja Jennifer Heinzen. He väittävät kokeneensa kummia heti muutettuaan taloon. Heinzenit ovat sittemmin asettaneet kameroita ympäri taloa, tarkoituksenaan kuvata sen tapahtumia suorana lähetyksenä.

The House Live -niminen lähetys on nähtävissä ilmaiseksi The Dark Zone -sivustolla viikon ajan 9. toukokuuta alkaen. Kameroiden luvataan olevan päällä vuorokauden ympäri.

– Maailma on karanteenissa ja niin on Conjurin-elokuvan inspiroineessa talossa asuva perhekin. Näe kuinka Heinzenin perhe paljastaa millaista on asua henkien keskuudessa maailmanlaajuisen pandemian aikana, tiedotteessa kuvaillaan.