HBL: Strömsön suomalaiskokki voitti Ruotsin Selviytyjät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisessa Strömsö-ohjelmassa viisi vuotta kokkina toiminut Michael ”Micke” Björklund voitti Ruotsin Robinson-kilpailun. Kyseessä on Suomen Selviytyjät-ohjelman ruotsalaisversio, jota esitetään naapurimaan valtakunnallisella TV4-kanavalla.

Hufvudstadsbladetin mukaan ahvenanmaalainen Björklund nousi voittoon ystävällisyytensä avulla. Fidzillä kuvattu kilpailu vaikutti kokkina ja ravintoloitsijana työskentelevän miehen maailmankatsomukseen ja suhteestaan ruokaa. Hän joutui laskemaan jopa riisinjyviä ja paloittelemaan yhden pihvin kahdeksaan osaan selviytymistaistelun aikana.

Björklund kiittää kaikkia fanejaan saamastaan tuesta Instagram-julkaisussaan. Mies on häkeltynyt onnitteluviesteistä. Strömsö-ohjelmassa esiintymisen lisäksi Michael Björklund on ansioitunut ravintolamaailmassa ja mies on julkaissut neljä keittokirjaa.

View this post on Instagram

Såg ni videon som jag precis lade upp där jag berättade att JAG ÄR EN AV DELTAGARNA I @robinsontv4 som kommer sändas våren 2020. Är så taggad för detta och jag hoppas verkligen ni vill följa min resa där. Första avsnittet sänds söndagen 15.3 kl. 21 svensk tid, 22 finsk tid. SÅ KUL ATT ÄNTLIGEN FÅ BERÄTTA DENNA FANTASTISKA NYHET!!! 😍😍 . Näittekö videon minkä juuri postasin missä kerroin että OLEN MUKANA RUOTSIN @robinsontv4 issa (ruotsin selviytyjät). Ohjelma näytetään ruotsin TV4 kanavalla keväällä 2020. Olen NIIN innoissani tästä ja toivon että haluatte seurata minun Robinson-matkaani. Ensimmäinen jakso näytetään sunnuntaina 15.3 kl. 22 suomen aikaan. NIIN KIVA ETTÄ SAAN VIHDOINKIN KERTOA TEILLE TÄMÄN UUTISEN!!!😍😍 . #robinson2019 #robinson2020 #robinson #michaelbjorklund #kramgoakocken #mickesmat #pikkukuuma #chefsofinstagram #mittååå #åhetki #myåland #visitåland #alandislands #ourfinland #åland #ahvenanmaa #visitfinland @visit_aland foto:Linus Nilsson/Robinson

A post shared by Michael Björklund (@michaelbjorklundchef) on