Leijalautailijan upea temppu – mies juoksee veden päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leijalautailussa harrastaja pitää isohkosta leijasta kiinni, minkä avulla hän liikkuu veden pinnalla eteen päin pienen laudan päällä tasapainotellen. Leijalautailuun olennaisena osana kuuluvat myös erilaiset muista lautailulajeista vaikutteina tulleet temput ja hypyt.

Nyt Youtube-videolla nähdään ammattilaisena toimiva leijalautailija Jeremie Tronet, joka esittelee todella näyttävän tempun. Tronet pitää suurikokoisesta leijastaan kiinni, nappaa laudan jalkojensa alta kainaloonsa ja liikuttaa jalkojaan kuin hän juoksisi veden pintaa pitkin.

Leijalautailua myös muille omassa JT Pro Center -nimisessä keskuksessaan opettava Jeremie Tronet on kehittänyt itse kyseisen tempun noin 20 vuotta sitten. Tronet antoi tempulle nimeksi Jesus Walk, ja se onkin yksi miehen suosikkitempuista edelleen.