Viisi parasta pastareseptiä listattiin – jo pelkkä video nostaa veden kielelle

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Voisi sanoa, että ei ole olemassa perhettä, jolle pasta ei maistuisi. Pastoja on olemassa lukuisia eri laatuja ja jos haluaa parasta mahdollista makunautintoa, kannattaa valita luomu täysjyvätuote. Nyt on vinkattu voittajareseptit.

Pastaruokien valmistaminen on yleensä suhteellisen helppoa, kunhan muistaa jättää makaronin oikeaan kypsyysasteeseen napakaksi. Tasty-sivusto neuvoo toimivimmat pastareseptit aina tulisesta kanapastasta ihanan valkosipuliseen katkarapupastaan.

Kannattaa myös kokeilla perinteisen makaronilaatikon sijaan uunissa valmistettua kanamakaronilaatikkoa tai perinteisen lasagnen sijaan kananrintalasagnea.

Top 5 Pasta Recipes

5 of our top pasta recipes EVER!Recipes: https://tasty.co/compilation/top-5-pasta-recipes

Publiée par Tasty sur Dimanche 21 juin 2020