Treffailu onnistuu myös karanteenissa – soita deitille perinteisesti tai videon kera

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uusien ihmisten tapaaminen on jo pitkään ollut riskialtista. Ei siksi, että he kantaisivat tarttuvaa virusta vaa siksi, että aniharva tuttavuus syventyy pinnallista viestittelyä ja yhden kerran tapaamista vakavammalle asteelle. Ihmisistä on tullut kertakäyttöisiä.

Koska valikoimaa on runsaasti, vaihdetaan myös deittiä nopeasti ilman, että tutustuttaisiin toiseen osapuoleen pintaa syvemmältä. Nyt karanteenin kultakaudella voi avuksi ottaa perinteiset menetelmät toiseen ihmiseen tutustuakseen. Maratonipuhelut joko perinteisesti tai videon välityksellä.

Videopuheluita varten ei tarvitse lavastaa kotia tai esittää mitään. Jotta vaikutelma olisi mahdollisimman aito, kannattaa puhelun aikana olla täysin oma itsensä. Siten varmistaa, että toisen osapuolen mielenkiinto ei lopahda kasvokkain kohdatessa. Tapaaminen järjestetään luonnollisestikin vasta karanteeniajan päättymisen jälkeen.