Olympiakultamitalistin huikea suoritus – ui läikyttämättä päänsä päällä ollutta juomaa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen uimari Katie Ledeckyllä on palkintokaapissaan viisi olympiakultaa , minkä lisäksi hän on voittanut peräti 14 vapaauinnin maailmanmestaruutta. Tähti ei ole taitava uimisessa pelkän nopeutensa puolesta, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Ledecky osallistui TikTokin Got Milk -haasteeseen hämmästyttävällä tempauksella. Hän asetti päänsä päälle suklaamaitoa sisältäneen lasin ja lähti uimaan altaan päästä päähän tasapainotellen sitä samalla.

Olympiakultamitalisti osoitti kykenevänsä uimaan niin sulavasti, ettei tippaakaan suklaamaitoa läikkynyt suorituksen aikana lasista. Päästyään altaan toiseen päähän Ledecky palkitsi itsensä tietenkin nauttimalla pään päällä kantamaansa suklaamaitoa.