United Airlines luopumassa lentolippujen muutosmaksuista pysyvästi

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi saattaa aiheuttaa lentoyhtiöiden toimintatavoissa muutoksia, mutta kaikki niistä eivät ole asiakkaiden kannalta huonoja. Nyt yhdysvaltalaisen United Airlines -yhtiön kerrotaan hankkiutuvan eroon muutosmaksuista ainakin osalla lennoista.

United Airlines ilmoitti lopettavansa muutosmaksun perimisen kaikilla Yhdysvaltojen sisäisillä lennoilla. Sen myötä Standard Economy ja Premium Cabin -luokissa lentävien matkustajien ei 1. tammikuuta 2021 alkaen tarvitse maksaa esimerkiksi lentonsa päivämäärän muuttamisesta. Muutoksen kerrotaan olevan pysyvä.

Tähän saakka United Airlinesin Yhdysvaltojen sisäisten lentojen muutosmaksu on ollut 200 dollaria. Lentoyhtiön päätöksen myötä myös Delta-yhtiö ilmoitti Uproxx-sivuston mukaan hankkiutuvansa eroon muutosmaksuista Yhdysvaltojen sisäisillä lennoilla kaikissa luokissa Basic Economyä lukuunottamatta.